Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Μετα και την κωμωδια που παιχθηκε τις 2 τελευταιες ημερες στη Κορινθο για την ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ της Παναχαικης και της Κορινθου, και της τελευταιας δηλωσης του Αλεξη Κουγια περι δημιουργιας της..... ΑΡΧΑΙΑΣ Αχαικης Συμπολιτειας,  πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι το ..καλαμπουρι αυτο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.
Εγω δεν θα μπω στις ..δημοσιογραφικες αναλυσεις της ..πλακας απο τους γνωστους και μη εξαιρετεους.  Θα σας αναλυσω οσο λιτα μπορω , τι μπορει να συμβει.

1) Κυριε Αλεξη Κουγια,  επειδη ξερω οτι με διαβαζεις, σου υπενθυμιζω οτι περυσι τετοια εποχη οταν ανακοινωνες την... μεγαλειωδη συγχωνευση με τις ..ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, και επειδη παλι τωρα βλεπω το ιδιο εργο (με τους ιδιους θεατες), ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ  ΠΕΡΣΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...
  Τωρα πρεπει να ..πληρωσεις τουλαχιστον το 1/3 των ζημιων σου και να δωσεις την ομαδα.(ΠΟΛΥ ΔYΣΚΟΛΟ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗ).
  Μετα τα χθεσινα γεγονοτα, ξερεις πολυ καλα , οτι  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΣΟΥ ...ΕΡΓΟ.

θΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΟΥ ν.4049/2012(που τροποποιει το αρθρο 76 παρ.1 και το οποιο ειχε αντικαταστησει το αρθρο 22 του ν.3057/2002) λεει ξεκαθαρα τα κατωθι.
" Εφ'οσον τα ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΜΕΝΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΑΧΑΙΑ-ΗΛΕΙΑ-ΑΙΤΩΛΟΚΑΡΝΑΝΙΑ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΟΥΝ.

2) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ η ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΡΗΤΑ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΙΔΡΥΤΙΚΩΝ ΤΩΝ Α.Α.Ε  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ).

ΑΡΑ, ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

Τωρα τι σου μενει ?  Μονο 1 λυση, για να μας αδειασεις την γωνια και να πας στη ευχη του θεου.
ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ,  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ,  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.(και παλι εδω χρειαζεται η συναινεση της Ε.Ε.Α και της ΦΟΥΤΜΠΟΛ-ΛΙΓΚ.).
 ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ , ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ οδηγησεις ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ..ΔΟΞΑ.
Κυριε Αλεξη Κουγια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΒΙΟΣΙΜΗ ΛΥΣΗ.  Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΕΧΕΙΣ ΤΟ ...ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ???

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. 

κυριοι, πρεπει να καταλαβετε οτι πλεον ειναι πολυ κοντα να συμβει η ανωτερω περιπτωση που μπορει να φερει την ομαδα στη Α'.Ερασιτεχνικη Αχαιας.   Προτεινω την αμεση συγκληση ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ  ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ,  με θεμα την περαιτερω πορεια και μελλον της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗ  ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ?

SPORT BILL


15 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΓΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΙ 400 ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 40;ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειλικρινά με έχει κουράσει ο Κούγιας. Μετά από αυτά που έκανε με την ΠΓΕ- Κόρινθος που οι ανακοινώσεις μόνο εμετό μπορούν να προκαλέσουν πλέον δεν έμεινε ούτε ένας φίλαθλος (όχι απαραίτητα της παναχαικης) σε όλη την Ελλάδα που να μην καταλαβαίνει πως ο δικηγόρος το μόνο που καταφέρνει σε μια ομάδα είναι να την κάνει μισητή από οπαδούς και αντιπάλους. Εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να παίξει όλα τα παιχνίδια των play off στην Κόρινθο και να είναι στην κερκίδα μόνο αυτός, ο πνευματικός και το συνεργείο του otetv. Και για αυτά που λέει για το στάδιο κρατήστε αυτό που είπε ο Τάκης Πετρόπουλος: ο Κούγιας θέλει ο λαός της Πάτρας να του παραχωρήσει τζάμπα την περιουσία του και ύστερα να πληρώσει εισιτήριο για να μπει. Θέλει τους πατρινούς συνεταιρους στα έξοδα αλλά στα έσοδα να είναι μόνος του. Φαντάζομαι όσοι τον στήριξαν βλέποντας την πορεία της ομάδας θα πανηγυρίζουν τα γκολ με τη φανέλα κοκκινομαυροκιτρινη.
    Σάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημερα χασαμε με 2-0 απο τον Ηρακλη και την Τεταρτη θα παιξει παρουσια 50 τζαμπατζηδων, και του 1/3 δημοτικου συμβουλιου της Κορινθου.
    Μηπως ο προπονητης κ.Σπανος, πρεπει να πατησει..ποδι και ν'αρνηθει στον Κουγια τον διασυρμο της μετεγκαταστασης της ομαδας στη Κορινθο?
    Δηλαδη ειναι και αυτος "γιεςμαν" ?
    sport bill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ;

      Διαγραφή
    2. Σπανε, τα χερια που επαιρνες ολη την χρονια ηταν...εισαι μια γλαστρα του κοντου που με την πρωτη ευκαιρια θα σε στειλει και θα εισαι παλι ενα τιποτα
      ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ VARDIS ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

      Διαγραφή
    3. ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ κ.Σπανε, σου δοθηκε η ευκαιρια μετα τον αγωνα με την Καλλιθεα οταν σε ξευτιλισε ο ακατανομαστος να τον στειλεις αδιαβαστο, ομως τα γυρισες ,και οπως λεΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ φιλος ΤΟΥ BLOG ανωτερω, εχεις γινει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΛΕΙΘΕΦΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ VARDIS, OTAN ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ...ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.
      SPORT BILL

      Διαγραφή
  5. Και μπαταξής και πλαστογράφος;

    Ποιος ιδιοκτήτης ΠΑΕ FL κατηγορείται από πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας του για πλαστογραφία;

    Ποιος συνταξιούχος δικαστής εισηγήθηκε γραφολογική εξέταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανωτερω σχολιο το δημοσιευσε ο Κυριακος Θωμαιδης. Γιατι ρε μεγαλε παπαρολογε δημοσιογραγε, δεν γραφεις και το ονομα ?

      Μηπως φοβασαι οτι ο ανωτερω ιδιοκτητης- που ολοι βεβαια καταλαβαινουμε για ποιον του κτυπας την κουδουνα- θα σε στειλει στην Ευελπιδων για σιδερωμα ?

      Διαγραφή
  6. Σε χθεσινο σχολιο το pelop.gr αναφερει την σοβαρη καταγγελια της Ερασιτεχνικης Παναχαικης κατα του Αλεξη Κουγια.
    Πραγματι τα οσα αναφερονται ειναι αληθη, και γι'αυτο εχω κατ'επαναληψη τονισει, οτι υπαρχουν σοβαρες ευθυνες τηε Ε.Ε.Α και του Υπουργειου Αναπτυξης-Τμημα Εμποριου- για τις αναφερθεισες παρατυπιες της ΠΑΕ.
    Παντως πρεπει να τονισω, οτι εστω και την υστατη στιγμη, η Ερασιτεχνικη Παναχαικη εκανε το σωστο, αυτο δηλαδη που εχει υποχρεωση ως δευτερη μεγαλομετοχος και μητρικη εταιρεια της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.
    Αναμενονται με ενδιαφερον οι επισημες απαντησεις του Αλεξη Κουγια, αλλα και της Φουτμπολ-Λιγκ,της Ε.Ε.Α, αλλα και της Ε.Π.Ο.

    SPORT BILL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΝΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.

      Διαγραφή
  7. Nikos Faz ‎ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (ΣΚΕΤΟ)

    Δεν είπα ποτέ για 3.500.000 ευρώ. Πουλάω το όνομα στην ερασιτεχνική για 500.000. Το ποσό αυτό είναι το μισό από αυτά που έβαλα για να φτιάξω το γήπεδό τους. Μάλιστα το ποσό αυτό ας μου το δώσουν με αποπληρωμή σε μία πενταετία. Η απόφαση είναι ειλημμένη υπάρχουν ρήτρες με τον Δήμαρχο Κορίνθου. Ήδη αρχίζουμε να ψάχνουμε σπίτια για τους παίκτες και τους προπονητές για να μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν εκεί.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nikos Faz ‎ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ (ΣΚΕΤΟ)

    Δεν είπα ποτέ για 3.500.000 ευρώ. Πουλάω το όνομα στην ερασιτεχνική για 500.000. Το ποσό αυτό είναι το μισό από αυτά που έβαλα για να φτιάξω το γήπεδό τους. Μάλιστα το ποσό αυτό ας μου το δώσουν με αποπληρωμή σε μία πενταετία. Η απόφαση είναι ειλημμένη υπάρχουν ρήτρες με τον Δήμαρχο Κορίνθου. Ήδη αρχίζουμε να ψάχνουμε σπίτια για τους παίκτες και τους προπονητές για να μείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν εκεί.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημόσια τοποθέτηση για το θέμα που έχει προκύψει στην Παναχαϊκή έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Πάτρας, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος.
    Αναλυτικά δήλωσε :
    "Λυπούμαστε βαθύτατα για τις εξαγγελίες του προέδρου της Παναχαϊκής κ. Αλέξη Κούγια, σχετικά με τη μεταφορά της ομάδας στην Κόρινθο.
    Η Παναχαϊκή όπως οφείλει να κατανοήσει ο κ Κούγιας, δεν είναι μία ακόμη ανώνυμη εταιρία. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που γεννήθηκε για να αντιπροσωπεύει το χτύπο της καρδιάς της Πάτρας. Δεν είναι ούτε ένας απλός σύλλογος. Ούτε ένας περιφερόμενος θίασος που πέρυσι θα πήγαινε στο Αιγάλεω, φέτος στην Κόρινθο κλπ.
    Είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη μας, είναι κομμάτι της ιστορίας της. Και η ιστορία δεν παραγράφεται, ούτε μετακομίζει. Ο Δαβουρλής, ο Λεβεντάκος, ο Ρήγας, ο Στραβοπόδης, ο Μιχαλόπουλος, η χρυσή γενιά του '73 και όλοι οι υπόλοιποι δεν λησμονούνται.
    Οι στιγμές που ζήσαμε στο γήπεδο της Αγυιάς δεν θα ξεχαστούν. Τα παιδιά μας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα παιδικά και εφηβικά τμήματα της ερασιτεχνικής. Γιατί η Παναχαϊκή δεν εξαρτάται από τον εκάστοτε πρόεδρό της. Θα υπάρχει και ύστερα από τον κ. Κούγια, όπως έχουν αποδείξει τα 116 χρόνια της ιστορίας της.
    Καλούμε τον Δήμαρχο να συγκαλέσει άμεσα σε σύσκεψη τους παλαιμάχους, τις δημοτικές παρατάξεις και τους εμπλεκόμενους φορείς για να εξεύρουμε μια λύση.
    Καλούμε τους πάντες να θυμηθούν πώς ο βασικός ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο κάθε Πατρινός. Δεν θα επιτρέψουμε στους προσωρινούς διαχειριστές της, να σπιλώσουν και να αμαυρώσουν την ιστορία της."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας παρακαλώ, πως γίνεται να επιστρέψει το όνομα στην Παναχαϊκή και να κρατήσει το ΑΦΜ; Ξανασκεφτείτε το. Δεν γίνεται. Απλά σας κορο"ιδεύει να πιέσετε την ερασιτεχνική να του δώσει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί άλλο όνομα στο επαγγελματικό τμήμα της Παναχαϊκής. Αυτό θέλει. Να μπορεί να την μετονομάσει σε οτιδήποτε για να την πουλήσει. Και γι αυτό και το απαγορεύει ο νόμος. Ο οποίος και λέει ότι μια ερασιτεχνική μπορεί να έχει ΕΝΑ μόνο επαγγελματικό σωματείο σε κάθε τμήμα της. Εμείς θα έχουμε την ΠΑΕ Κούγιας και κανένα δικαίωμα - ποτέ - να φτιάξουμε άλλη ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή